De keuze van titels die je bij Switch kunt kopen ontbreekt toch niet, maar er zijn ook enkele gratis die niks jaloers op maken. En velen van hen worden niet beïnvloed door de pest van microtransacties, of althans niet op een bijzonder invasieve manier. Dus als je een tekort aan geld hebt, of gewoon wilt proberen, is hier een korte lijst van vier volledig gratis te spelen spellen die je kunt downloaden.

Warframe

schakelaar

Het is een online shooter ontwikkeld door Digital Extreme. Met sci-fi-instellingen en echt overtuigende gameplay, zal het je uren plezier geven. Oorspronkelijk uitgebracht op Pc voor 2014, bevat de release die voor het einde van 2018 voor Nintendo Switch is uitgebracht alle uitbreidingen en extra inhoud die tot nu toe zijn uitgebracht, met nieuwe updates om de twee maanden of zo. Een van die spellen die je naar de woestijn zou brengen om de tijd te doden, al was het maar in de woestijn, was er een wifi-verbinding en natuurlijk water.

Paladins

schakelaar

Een schietteam gebaseerd op de vaardigheden van elke held, oorspronkelijk uitgebracht in de 2016. Het lijkt erop om de vers-advertentie te doen Overwatch, en sinds zijn vrijlating is beschuldigd van niet origineel. Maar het is echt het proberen waard, ook omdat het (jou) niets kost. De game heeft drie hoofdmodi: capture the flag, team deatmatch en de laatste die een mix van beide is. Met zijn 60 fps, zelfs in draagbare modus, is het gebaseerd op de kenmerken van elk individueel personage, die kunnen worden verhoogd door kaarten uit te rusten die zijn verkregen door te spelen. Veel variatie in de keuze van gratis helden, zonder de behoefte te voelen om ze allemaal te kopen.

Brawlhalla

schakelaar

Een platformgame van gevechten, in de trant van Super Smash Bros.Ultimate onlangs vrijgegeven. Het is duidelijk minder groot dan de bovengenoemde, maar bevat nog steeds 40-personages om uit te kiezen, en een behoorlijk aantal fasen om op te vechten. Elk personage wisselt twee hoofdwapens af, wat een zekere variatie in combo's garandeert. Het is zoals gewoonlijk mogelijk om zware, lichte en speciale aanvallen af ​​te wisselen; maar wat het echt bijzonder maakt, is het bewegingsvrijheid in de lucht. De personages hebben namelijk drie sprongen en kunnen vrij aan de muur hangen, waardoor er vele mogelijkheden ontstaan. Zelfs als de titel gratis is, zijn het ontwerp en de vechtstijl echt geïnspireerd.

Arena van Valor

schakelaar

We sluiten deze kleine recensie met Arena of Valor, de mobiele titel van de 2016 geland op Switch in de 2018. Als je een fan bent van het MOBA-genre (en meer specifiek van League of Legends), kun je het niet missen. Twee teams van vijf spelers elk met als doel de basis van de tegenstander te vernietigen, allemaal ervaring op te doen, goud te winnen en betere uitrusting te ontgrendelen. Arena of Valor is dus heel intuïtief: de personages vallen automatisch aan terwijl je beweegt, en elk van hen heeft speciale vaardigheden. De wedstrijden zijn dan kort en niet bijzonder veeleisend of vervelend.