Het laatste nummer van V-Jump, een Japans tijdschrift dat zich bezighoudt met manga en videogames, heeft dat aangekondigd Goku baby uit Dragon Ball GT zal toetreden tot de selectie van Dragon Ball FighterZ.

Deze versie zal worden toegevoegd aan de anderen die al aanwezig zijn in de Saiyan protagonist van de sage.

Onder zijn speciale aanvallen werden onthuld:

  • Super Kamehameha, waarin het zal veranderen Super Saiyan 3;
  • twee Meteooraanval, inclusief de Super Spirit Bomb en een geheim;
  • Power Pole;
  • Kamehameha omkeren.

Dragon Ball FighterZ hij leek meer geïnspireerd door de nieuwe koers die Toriyama's werk volgt met de saga Dragon Ball Super en weinigen verwachtten de opname van een personage uit de GT-saga, dat nu door fans als niet-canoniek wordt beschouwd.

Dragon Ball FighterZ is beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.