Zal starten vanaf morgen 10: 00 AM PT (De 19 Italiaans) het Stagione 1 del Battle Pass di Apex Legends getiteld "Wilde grens". Op de officiële website van Ea, er zijn alle details over de inhoud van de Pass Battle van het spel, betaalbaar voor 950 Apex-munten. Dankzij deze laatste kun je ook je Battle Pass verbeteren. Je hebt ook de Revolutionaire huid di reddingslijn, Overlevende huid di schim en Rebellenvel di Mirage, met meer dan 100 unieke items tijdens het seizoen. De laatste blijft de jouwe, zelfs aan het einde van het bovengenoemde seizoen. Dan zal er een van de gratis beloningen zijn skin legend Wild Frontier, 5 Pack Apex e 18 Wild Frontier-tellers. Om in plaats daarvan het te kopen Battle Bundle Pass ze zullen je daarheen brengen 2800 Apex-munten, deze Pass geeft je de mogelijkheid om de 25 niveaus na het eerste seizoen, dus als je op 20-niveau bent, krijg je alle beloningen tot aan het 45-niveau plus drie speciale vecht skin passes. We herinneren je dat Apex Legends è beschikbaar dal 4 februari su Pc, Xbox e Ps4.