deApple Store è offline, en zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, nemen speculaties toe met het uur dat ze een willen hebben nieuw Ipad. De release vóór het onvermijdelijke is niet uitgesloten Grondtoon van presentatie Apple del 25 maart. De offertes die klaar zijn voor de winkels over de hele wereld vinden deze week al hun weg, zelfs vandaag niet. Het doel was om de nieuwe Ipad tegelijkertijd met deIpad Mini 5 (eind maart) zodat ze vandaag konden vertrekken. We komen aan de prijs. We praten over lagere kosten (ca. 329 dollar), in lijn met de nieuwe filosofie van het bedrijf Cupertino. Iets groter dan de huidige 9.7 ″ (er gaat een gerucht 10 " o 10.2 ") en met één breed bereik di colori van het lichaam in het assortiment (zoals Iphone), zal het nieuwe Ipad beter presterende luidsprekers hebben, een verbeterde kameropstelling, volledige ondersteuning voor Apple Pencil 2en een verbeterde versie van de Retina LCD-scherm. Beuken, beven, de appels zijn terug!