L 'Apple Store è offlineen zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, nemen de speculaties toe met het uur dat wil hebben nieuw Ipad. De release vóór het onvermijdelijke is niet uitgesloten Grondtoon van presentatie Appel del 25 maart. De offertes die klaar zijn voor de winkels over de hele wereld zijn al onderweg deze week of zelfs vandaag. Het doel was om het nieuwe Ipad op hetzelfde moment als hetIpad Mini 5 (eind maart) zodat ze vandaag konden vertrekken. We komen aan de prijs. We praten over lagere kosten (ca. 329 dollar), in lijn met de nieuwe filosofie van het bedrijf Cupertino. Iets groter dan de huidige 9.7 "(het gerucht gaat 10 " o 10.2 ") en met één breed bereik di colori van het lichaam in het assortiment (zoals Iphone), zal het nieuwe Ipad beter presterende luidsprekers hebben, een verbeterde kameropstelling, volledige ondersteuning voor Apple Pencil 2en een verbeterde versie van de Retina LCD-scherm. Beuken, beven, de appels zijn terug!