Een paar dagen geleden werd verrassend de fysieke editie van de verzamelaar aangekondigd axioma Verge voor Wii U, zeker achtergebleven bij wat oorspronkelijk was voorgesteld.

Een absoluut positief nieuws voor diegenen die vanaf de eerste aankondiging deze Collector op de oude Nintendo-console wilden hebben, maar achter de vertraging van deze publicatie zijn er tamelijk serieuze redenen, Met een sluiten ietwat triest verhaal.

In de 2017, een jaar na de digitale uitgave van Axiom Verge in de Wii U eShop, besloot Badland Games om een ​​beperkte verzamelversie van 6000-kopieën te publiceren waarvan 75% van de inkomsten gaat naar de game-ontwikkelaar als een geschenk, Thomas App, om te betalen voor de zorg voor het zieke kind.Helaas slaagde de uitgever er niet in om deze fysieke editie op tijd te publiceren, waardoor hij wegglipte en een verdere vertraging ondervond, zelfs als het spel de kwaliteitscontrole van Nintendo niet doorbrak. Er gingen meer maanden voorbij Badland Games is gesloten, om vervolgens opnieuw te openen als Badland Publishing, met als gevolg dat hij niet langer gedwongen werd om enig bedrag aan Thomas App te betalen.

De Axiom Verge-ontwikkelaar zal daarom moeten zorg voor de kosten van het zieke kind zonder de hulp die Badland Games heeft beloofd, wordt nu Badland Publishing.

Een situatie die zoveel woede veroorzaakt en waarvan we hopen dat die op de best mogelijke manier zal worden opgelost.