De E3 2019 het is net om de hoek en Bethesda kondigde de datum van zijn conferentie aan. 9 June wordt op zondag gehouden in 17: 30. PST (01: 30 door Maandag 10 juni). Bethesda nodigt fans uit om de conferentie te volgen en op de hoogte te blijven van haar sociale kanalen. Ook als je in Los Angeles bent, kun je verbinding maken met Officiële site van Bethesda als het softwarehuis van plan is om zijn fans uit te nodigen.

We zullen elkaar zeker nog een keer zien Doom Eternal, aangekondigd op QuakeCon vorig jaar. De rest is speculatie. De afbeelding die is gepubliceerd samen met de aankondiging, die Bethesda-personages en fans die de nachtelijke hemel bekijken, laat zien, zou een aanwijzing kunnen zijn starfield, het mysterieuze project onthuld door Bethesda op de E3 van vorig jaar.

Waarschijnlijk ook dat Fallout 76 verschijnen - Bethesda onlangs gepresenteerd zijn plannen betreffende i DLC post-launch. Rage 2, op de dag van de conferentie, zal onlangs zijn gepubliceerd, misschien zullen we wat aankondigingen zien op DLC.

Elder Scrolls Blades, het mobiele spel dat Bethesda onthulde op de E3 van vorig jaar en later werd uitgesteld naar de 2019, zou op de show aanwezig kunnen zijn.