Zoals je al weet, na de recente Disney paturnie, James Gunn is teruggekeerd naar het roer van de saga de "The Guardians of the Galaxy". Maar vóór zijn opgeblazen terugkeer naar de MCU zal hij de leiding moeten nemen van een andere sage die een ander lot heeft gehad met betrekking tot de hierboven genoemde: Suicide Squad. Met Willy Smith vervangen door Idrid Elba en met veel twijfels over de toekomst in de sexy serie Harley Quinn van de eerste aflevering, Margot Robbie, een nieuwe cast doemt op in de volgende aflevering, die zal worden genoemd The Suicide Squad. Over de titel leggen we het mysterie uit. In een recent interview met Joblo.com, Peter Safran, producent van Shazam! e Waterman, verklaarde dat de film meer een zal zijn opnieuw op te starten completer dan a vervolg en dat het alles vertegenwoordigt wat je zou verwachten van het creatieve genie van de verloren zoon van het Disney-huis. Zo veel zelfs dat, precies, de tweede aflevering, uitgaand 6 augustus del 2021, het zal worden genoemd The Suicide Squad. Een schone pauze met het verleden ook in de titel.