Sega staat bekend om zijn lange reeks van populaire franchises en nu wil het bedrijf feedback van zijn fans. Door middel van een enquête stelt SEGA vragen over Sonic the Hedgehog, Yakuza, Valkyria Chronicles, Phantasy Star en veel andere series.

Degenen onder u die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de enquête kunnen dit doen op volgende link. Het duurt ongeveer 10-15 minuten om het te voltooien. Naast de hierboven genoemde titels, spreekt het onderzoek ook over andere series zoals Jet Set Radio e Gunstar Heroes, dus dit is een goede gelegenheid om je stem te laten horen als je meer van je favoriete Sega-games wilt zien.

Degenen die de enquête invullen, komen in aanmerking om deel te nemen aan de Sega Player Survey Sweepstakes waarmee je cadeaubonnen kunt winnen voor de Sega Online Store, Nintendo eShop, PlayStation Store o Xbox Store.