Hij hield vast aan het leven met spijkers en tanden, maar het is tijd om genoeg te zeggen. de Culling, zoals aangekondigd door de ontwikkelaar Xaviant, zal in mei definitief zijn deuren sluiten.

In een post op de officiële website, de operations director Josh Van Veld hij legde uit dat het tijd is om aan de stekker te trekken.

Toen we de Origins-update lanceerden en de game gratis maakten, hoopten we dat de inkomsten uit in-app-aankopen voldoende zouden zijn om ons team te ondersteunen en voortdurende ontwikkeling te ondersteunen. Helaas was dit niet het geval. Zelfs met duizenden actieve dagelijkse gebruikers was de omzet slechts een fractie van wat ons ontwikkelteam nodig had om de dagelijkse activiteiten voort te zetten. Als gevolg hiervan zijn we genoodzaakt de grootte ervan te verkleinen, waardoor we niet in staat zijn om continue ondersteuning en updates te bieden die het spel laten groeien en bloeien.

Spelers hebben tot 15 in mei om een ​​laatste wedstrijd te maken. Als het als troost kan dienen, zijn de offline modi na deze datum nog steeds beschikbaar.

De pagina's met betrekking tot de winkel en in-app-aankopen "Wordt zo snel mogelijk uitgeschakeld".