Als u een toegewijde Apex Legends-speler bent, is dit het artikel dat u niet mag missen. Zoals velen van u zullen weten, zijn ze in België recent geweest buitdozen verboden, beschouwd als echt gokken. De EA heeft, om het probleem op te lossen, de packs in de Battle Pass vervangen door goede hoeveelheden metalen, vereist in-game om skins en andere soorten esthetiek te maken. Als je de Battle Pass nog niet hebt gekocht en je wilt profiteren van deze 'truc', het enige dat u hoeft te doen, is uw account in België instellen als een regio.

Heb je de pas al ingewisseld? Geen angst. Ook België als regio instellen, al je volgende pakketten die op Apex zijn gekocht, bevatten materialen in plaats van willekeurige objecten. Het is duidelijk dat de EA de komende dagen zal ingrijpen met een speciale patch, dus schiet op als je wilt profiteren van deze "bug".

bron