Na Slime Rancher, de nieuwe game wordt gratis aangeboden op 'Epic Game Store è Oxenfree, ontwikkeld door Night School Studio.

Onder verwijzing naar de pagina gewijd aan de titel in de eerdergenoemde digitale winkel:

Oxenfree is een thriller met bovennatuurlijke implicaties voor een groep vrienden die onbedoeld een spookachtige breuk opent. Met Alex, een rebelse en intelligente tiener die haar halfbroer Jonas vergezelt naar een feest 's nachts op een eiland dat decennia geleden werd gebruikt als uitvalsbasis voor militaire activiteiten. Maar tijdens de nacht nemen dingen snel een onverwachte wending wanneer een spookachtige kloof wordt geopend, gegenereerd door het mysterieuze en rusteloze verleden van het eiland. Het is volledig aan de speler om deze angstaanjagende gebeurtenissen, de relatie met de personages en de sinistere wezens om mee om te gaan te beheren.

Jij bent het die elk aspect van het verhaal van Alex bepaalt terwijl hij het rusteloze en mysterieuze verleden van Prins Edwardeiland verkent en de geschiedenis en levens van de hele groep vrienden verandert.

Het spel zal blijven beschikbaar voor gratis download tot 4 april, wanneer het wordt vervangen door The Witness van Jonathan Blow.