Devil May Cry 5: al verkocht via 2 miljoen exemplaren

Devil May Cry 5 heeft al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in slechts 2-weken

0

Devil May Cry 5 is al verkocht meer dan 2 miljoen van kopieën in gewoon 2 weken. Geen release officieel van Capcom in dit opzicht, maar eerder een dia van de bovengenoemde gegevens, weergegeven door directeur van het spel Hideaki Itsuno in die van de GDC 2019. Het fotografische lek is het werk van de ontwerper van Ijzeren Melkweg, Isaac Torres.

Devil May Cry 5 presenteert a hoogste aantal van spelers aan Stoom tegenover nieuwe versie di Resident Evil 2. Deze gegevens duiden op een echt vertrek met vlokken op pc. Nummers zijn echter niet zo indrukwekkend vergeleken met anderen Triple A Capcom (zoals Monster Hunter bijvoorbeeld), maar toch, dit vijfde hoofdstuk, streeft ernaar de titel te worden met het grootste aantal verkochte exemplaren in de serie. Vergelijk het in feite met Devil May Cry 4 (de bestverkopende ooit met in totaal 3 miljoen exemplaren). Devil May Cry 5 is het spel uit de serie die sneller werd verkocht op de officiële releasedatum. Houd er rekening mee dat Devil May Cry 5 nu beschikbaar is voor Pc, Ps4 e Xbox One. De eerste DLC (gratis als toekomstige versies) wordt uitgebracht op eerste april en introduceer de beruchte bloedpaleis-modus.