epic Games buigt achteruit en krijgt exclusieve titels voor zijn online pc-winkel, deEpic Games Store maar wil niet langer in moeilijke situaties vervallen. We hebben het duidelijk over wat er is gebeurd Metro Exodus. Voor het geval je het niet weet, was Metro Exodus beschikbaar op Stoom maanden voordat ze plots werden verwijderd ten gunste van een exclusieve versie op Epic Games Store.

de uitgever Deep Silver hij respecteerde echter de bestaande pre-orders. Tijdens de GDC van deze week vroeg PC Gamer Steve Allison, hoofd van Epic Games Store, om informatie hierover. Allison sprak over de timing en communicatie die gepaard ging met de exclusiviteit:

We willen het nooit meer doen. We hadden een paar maanden met die jongens gesproken en zij namen beslissingen aan hun kant - [...] - we besloten het samen te doen, we wisten allebei dat er potentieel was. Ik denk dat het er veel erger uitzag [dan het eigenlijk was] en het was groter dan we dachten ... we zullen het nooit meer zo doen.

Kortom, het was een beslissing misschien een beetje te overhaast en gecommuniceerd zonder de juiste timing.