Mutant Football League Dynasty-editie is de editie met de zogenaamde modaliteit Dynastie (een soort van carrièremodus) van het spel Mutant Football League en met een extra team, of ik Nieuw Goreleans Zombies. Geschiedenis van de historicus Mutant League Footbal uitgebracht in 1993 voor Sega Megadrive, maakt de titel in kwestie, in zijn zeer gemakkelijke en kitscherige truculent, het vers voor de veel beroemdere Madden. In feite slaagt hij erin om de televisie-uitzending van de laatste na te bootsen, compleet met een commentaar, technisch commentaar (beide vol met grof taalgebruik) na de race verklaringen en statistieken. Grafisch concept dat van steam naar post-apocalyptisch gaat via steampunk. De stadions lijken meer afkomstig te zijn van een online kaart van Quake dan van een voetbalwedstrijd: je gaat van de dienstdoende vreemdeling die balling up doorloopt, skeletten passeren, of van de schurk van Mad Max gebruinde onwaarschijnlijke robots en weerwolven. Volledig bewapend.

Mutant Football League
Mutant Football League

Joypad in de hand ...

een speelbaarheid sommige arcade fungeert als tegenhanger van een reeks gemakkelijk assimileerbare maar zeer goed doordachte tactieken. De key mapping onthoudt Madden, behalve de snelheidsknop om continu tegenstanders en arcana van landschappen te verslaan, het is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen, gezien de arcade-aard van het spel. In Mutant Football League Dynasty Edition wordt je wandeling in het veld gehinderd door onverwachte gebeurtenissen zoals: cirkelzagen, bliksem, vulkanische kraters e scherpe staven. Hoe gemakkelijker je je kunt losmaken van de ovale bal, hoe meer de dodelijke slachtoffers van het speelveld je tuin na tuin op de been houden. Je kunt je tegenstanders in vieren delen met het spel gestopt en in de tackles, met echte vuistgevechten tot op het laatste punt. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders laat veel te wensen over, vooral als ze te maken krijgen met de bovengenoemde Luciferische obstakels.

Mutant League Football: Dynasty Edition - Review
Regent bloed

Handgames, manieren van schurken

We komen bij de modaliteiten. Nu afspelend.w.z. snel spel: kies het team en de race-instellingen, je duikt in de ovale bal ook in lokale multiplayer, elleboogvet om het scherm te reinigen van het onmogelijke vuil van het vijandelijke bloed en daar ga je. Op de lange termijn zijn games voor één speler behoorlijk eentonig, vooral als het onverwachte is uitgeschakeld. Vervolgens vinden we de klassieker online modus, waar je een 1 vs 1-wedstrijd kunt spelen of een canonieke ruimte kunt betreden waar je verschillende en eventuele toernooien kunt spelen of je eigen toernooien kunt maken. Heel amusant maar alleen met het onverwachte geactiveerd.

L'ade van de ovale bal.

De gelijknamige soap uit de jaren 80 heeft er niets mee te maken ...

Vervolgens vinden we de Dinasty-modus die zijn naam geeft aan deze versie van het spel: een soort carrièremodus. Van het rookie-niveau tot de Olympische Spelen van de Mayhem Bowl Champions, je speelt de coach of de algemene manager, en dankzij de modus scouting je kunt nieuw talent vinden. Allemaal vrij eentonig en weinig performant, omdat de spelers allemaal gelijke waarden tussen hen hebben. Dan is er de zogenaamde modus Spelmodi welke bevat: trainingskamp, praktijk, playoffs e seizoen. In de trainingskamp-modus kun je trainen met behulp van een interactieve zelfstudie, terwijl je bepaalde tactische en technische doelen bereikt praktijk je kunt aanvallende of verdedigende spelsituaties proberen. in playoffs we staan ​​voor de play-off races, eindelijk in Seizoen 13 seizoenswedstrijden wachten op je in de Mayhem Bowl.

Mutant Football League
The Dynasty edition: de gruwelijke versie van de Madden-franchisemodus.

Werven om lief te hebben, werven om te haten.

Het hectische onderdeel van parodie games die het couplet naar meer sporttitels maken, zie bijvoorbeeld Grid o Rocket League om er maar een paar te noemen, ze maken opgewonden actie tot hun hoeksteen. Bij uitstek hebben ze echter niet zoveel dode tijden. Maar footbal is voetbal, leuk of niet. Fysieke variabelen en contourelementen vereisen geagiteerde en "eindeloze" acties en om de razernij van het spel te doorbreken, omdat het een gruwelijke parodie is op een sport met een zeer smalle speeltijd, die het niet zou maken. Althans voor degenen die geen grote fan zijn van de ovale bal. Een medium aangenaam product, maar misschien slechts een paar munten te koop, meer niet.

Mutant Football League
Monsters of mutanten: en aan welke kant ben je?

Rauw of gekookt?

Zeer intrigerende single-modus, leuke dynastie en discreet verslavend, maar een behoorlijk einde op zich. De online echter, wanneer en als je het speelt gezien de matchmatking, is de enige modus die de aandacht verdient en dat voegt net dat beetje meer toe dan de anderen. Ruw, bloederig, gedwongen e immediato. Onder gewelddadige gevechten met het dodelijke kombat, lugubere onvoorziene gebeurtenissen op het veld, overleed de speler (en reanimeerde alleen in Dynasty met mogelijke drankjes), de titel van Digital Dreams, die jaren geleden als een project op Kickstarter 2 begon, blijkt slechts half aangrijpend zelfs als het wordt omringd door ietwat fatale spelmechanismen voor de betreffende sport. Grappig in flitsen, stereotype en enigszins onbevredigend: als del voetbal, met name de joystick in de hand, het kon je niet schelenna een tijdje eentonigheid zal het overnemen. Mutant Football League Dynasty-editie kwam uit de 30 oktober 2018 voor PC, Ps4, Xbox One en Switch.