De vrijlating van Samurai Showdown verschilt van platform tot platform. naar PS4 e One de release wordt bijvoorbeeld als eerste uitgebracht (verwacht in juni van dit jaar) Stap over voor slechts in plaats daarvan zal het licht het zienlaatste kwart van de 2019. Anderzijds is er voor pc geen bepaalde datum maar een generiek "tweede moment" met betrekking tot de bovengenoemde releases. De volgende Samurai Showdown vanuit een oogpunt van de tijdlijn, wordt direct na het vijfde hoofdstuk ingevoegd, maar volgens de plot van de saga moet deze eerder worden geplaatst met betrekking tot de eerste aflevering van de saga.

https://www.siliconera.com/2019/03/25/samurai-shodown-will-make-playstation-4-and-xbox-one-debuts-in-june-2019-before-heading-to-the-switch-and-pc/

Samurai Showdown wordt in juni uitgebracht voor Ps4 en One.

Charlotte, Aardbeving, Galford, Haohmaru, Jubei Yagyu, Nakoruru, Tam Tam, En Ukyo Tachibana 13-tekens zijn bevestigd. Andere 3-worstelaars zullen worden toegevoegd aan de selectie voor een totaal van 16-jagers, en een DLC met andere worstelaars is ook gepland. Er zullen manieren zijn zoals: dojo, Online gevecht, Praktijk e Verhaal. Dojo is een modus waarmee je (via de getimede modus in racegames) een AI van de game asynchroon online kunt uitdagen, en die reageert op je bewegingen. Dan is er de canonieke singleplayer en een modus waarmee je kunt uitdagen 100 geestCalled Ironman. Hier is de trailer ter gelegenheid van PAX EAST 2019.

Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019. Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.

 

Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.

Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.

Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.

Samurai Showdown wordt uitgebracht voor Ps4 en Xbox One in juni van de 2019 en voor Switch in het laatste kwartaal van de 2019.

 

 

Samurai Showdown zal uitkomen Ps4 e Xbox One in Juni 2019, Voor Stap over voor slechts 'Slaatste periode van het jaar. Het spel zal komen gepresenteerd de eerste keer al PAX EAST 2019 il 30 maart 2019 alle Italiaanse 9-uren.