Mortal Kombat 11 - Verleden en heden ontmoeten elkaar in de nieuwe trailer

Nieuwe trailer voor Mortal Kombat getiteld "Old Skool vs. New Skool". Niets is meer hetzelfde als voorheen!

0

Warner Bros e Netherealm hebben een vrijgegeven nieuwe trailer di Mortal Kombat getiteld "Old Skool Vs. Nieuwe Skool". de video in kwestie toont enkele van de klassieke personages uit de saga van Mortal Kombat in huidige en eerdere versies. Ze zullen tot de dood vechten in een nieuw verhalend plot, waardoor een echt verhaal ontstaat ruimte-tijdflexie. Zoals vermeld in het persbericht, zullen de spelers, dankzij een meeslepende verhaalmodus, zich voordoen als een groot aantal worstelaars die tot verschillende tijdperken behoren, tot aan het hoogtepunt van de strijd die de werkelijke personages tegen hun alter ego uit het verleden bij een laatste gevecht zal betrekken. Bovendien verschijnen in de volgende clip enkele vechters die veel fans van fans verwachten Liu Kang, Kung Lao e Jax Briggs.

  • Liu Kang, de grootste Monaco Shaolin. Een geadopteerde wees en begon vechtsporten uit de Shaolin-orde. Rayden leidde hem naar de titel van monster di Mortal Kombat van het aardse koninkrijk.
  • Kung Lao is toegetreden tot de Shaolin monniken, midden in zijn klim om kampioen te worden van het aardse koninkrijk van het Mortal Kombat-toernooi. rebel e roekeloos, Maar coraggioso e ontembaar, Kung Lao vecht om zichzelf te bewijzen zijn voorouders waardig.
  • Majoor Jackson "Jax" Briggs een versierde veteraan van Amerikaanse special forcesen wiens leven sindsdien voor altijd is veranderd hij begon te vechten in toernooi di Mortal Kombat. Zijn plicht is nu voor iedereen duidelijk, verdedig het aardse koninkrijk tegen buitenwereld e Netherrealm.

Een steeds groter wordende selectie, het elfde hoofdstuk van de saga gemaakt door Ed Boon zal omvatten: Schorpioen, raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, op Vorag, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, jaqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao e Jax Briggs. In de komende weken zal er sappig nieuws zijn in dit opzicht.

We herinneren je dat Mortal Kombat 11 zal uitkomen Ps4, Xbox One, Pc e Schakelaar il 24 april.