Internet is een prachtige plek, waar iedereen over alles praat en waar iedereen, via een YouTube-kanaal, een aanhang kan creëren die aan je lippen hangt.

Maar de reputatie is bekend dat het niet allemaal roze en bloemen is, maar er zijn ook veel doornen en Yovana "Rawvana" Mendoza, beroemde Youtuber van het panorama "veganistisch"Hij ontdekte het op de meest pijnlijke manier mogelijk.

Nu, zonder af te dalen in de oneindige veganistische tirade tegen niet-veganisten, verwachten we dat een karakter van dit soort zich gedraagt ​​op een manier die altijd in overeenstemming is met wat hij zijn volgelingen laat zien, Rawvana hij heeft het niet bewaard sinds hij in een video 'gevangen' was met vis eten.

Op dat moment hebben we PDVG we hebben precies deze scène voorgesteld:

Zijn volgelingen voelden zich verraden en beschuldigden haar ervan hen te plagen, maar de 28enne bracht een video uit van 33 minuten waarin hij uitlegde dat na 6 jaren van volledig veganistisch dieet en, bovenal, na een 25-dagen dieet, zeer twijfelachtig, gebaseerd op alleen water, stuurde zijn lichaam alarmbellen die heel zorgwekkend waren, inclusief het verlies van zijn menstruatiecycli.

Ze probeerde eerst een aanvulling met wat gekookt voedsel, zout en een beetje vet, maar in 2017 ging het niet om het beste, maar ze nam haar mee naar dokters die haar adviseerden om haar dieet aan te vullen met voedzamer voedsel inclusief eieren en vis.

Rawvana hij verklaarde dat hij eenvoudig zijn gezondheid voor zijn geloof zette, eraan toevoegend dat hij zich schaamde om terug te keren naar het nemen van dierlijke producten.

Uiteraard is het internet nooit mild en na de video is de verontwaardiging van zijn nu ex-volgelingen gegroeid, gezien het feit dat ze er niet van overtuigd zijn dat de waarheid is verteld en dat ze gewoon gewoon zijn gepest door Rawvana.

de hashtag #fishvana is in korte tijd ontvolkt en een grote groep mensen vermaakt zich op de persoonlijke Facebook-pagina van Rawvana, met foto's van afbeeldingen, GIF's en memes, zelfs als iemand helaas zelfs meer of minder zware beledigingen heeft losgelaten.