Na vorig jaar een reeks prototypen te hebben getoond, liet Bandai Namco eindelijk de laatste details van hem zien Duel Disk van Yu-Gi-Oh! in 1-schaal: 1. Vanaf de grootte van 71.5 cm hecht deze gadget zich aan de arm, net als in de geanimeerde serie, en is gemaakt met absolute trouw en aandacht voor detail, om precies de Monster Card Zones, spreuken, vallen en begraafplaatsen te reproduceren, zoals je kunt zien in de video presentatie:

Wat meer is, de juweel van de Kaiba Corporation Het is uitgerust met een levenspunten telsysteem; maar niet alleen: het reproduceert zelfs exact de geluiden die aanwezig zijn in de anime. Het is zeker niet de eerste Duel Disk gemaakt door Konami, maar het is zeker de meest succesvolle en indrukwekkende kwaliteit. Momenteel alleen beschikbaar voor pre-order in de online winkel PROPLICA Duel door Bandai bij 21.600 yen, approx 172 euro, de Duel Disk wordt in november van dit jaar uitgebracht. De droom van velen van jullie wordt werkelijkheid: rennen om je Deck te herstellen, het is tijd om te duelleren!