Ok, het zal niet gratis zijn, maar het is nog steeds interessant ... interessante titels. Ben je gepassioneerd over dating sim en niet alleen? Dan is dit de bundel dat klopt voor jou. met Humble Hot Date-bundel je kunt het invullen dating sim!

Binnenin zijn in feite titels zoals Creatures Romances: Kokonoe Kokoro, waarin je je partner moet veroveren maar met een twist: het is half mens / a en half ... sprinkhaan.

of Alleen woestijnen, een afspraak maken met een sci-fi omgeving waarin je een soldaat speelt die een stad moet beschermen tegen een mysterieuze buitenaardse aanval. Voor harige liefhebbers is het ook aanwezig Purrfect Date - Visual Novel / Dating Simulator. Zoals je uit de onderstaande video kunt raden, is deze ook aanwezig genitale Jousting. Als je het niet weet, druk je op play.

Tot slot, met de maximale betaling, wordt u gegeven Clannad, wat voor fans niet zo maar een kleinigheidje is!