CD Projekt Red, tijdens de vergadering waarin hij commentaar gaf op zijn financiële balans van de 2018, kondigde dat in de herfst Gwent: The Witcher Card Game komt ook op mobiele apparaten.

Het is Adam Kiciński die het nieuws brak tijdens de conferentie, maar voegde dat toe de titel wordt eerst vrijgegeven op iOS-apparaten en later op Android. Met deze operatie hoopt CDPR zijn verzorgingsgebied verder te kunnen uitbreiden en de service voor reeds geconsolideerde spelers te kunnen versterken. En over service gesproken, Een ander belangrijk nieuws was dat van de "game as a service". Het team van Gwent in feite is het de bedoeling maandelijkse updates vrij te geven om het spel altijd intrigerend en afwisselend te maken, waardoor het uniek is in vergelijking met andere kaartspellen op de markt.

Ook Jason Slama, game director van Gwent, becommentarieerde het nieuws met een officiële release op de gamewebsite, toevoegend dat ze erin slaagden het juiste compromis te vinden tussen de bruikbaarheid van gameplay en kaartafbeeldingen, wat altijd al het sterke punt van de titel was met zijn buitengewone artwork.
We herinneren je er ook aan dat vanaf morgen 28 maart beschikbaar zal zijn voor de eerste uitbreiding van Gwent, genaamd Crimson Curse, waarvan we al met je hebben gesproken qui.