Observatie het was een van de protagonist-spellen van de eerste speeltoestand van Sony, waardoor alle bezitters van PlayStation 4 blij waren dat ze geïnteresseerd waren in de titel maar ze niet wilden of konden kopen op een pc.

Echter, na de aankondiging is de No Studio-game verdwenen uit Steam, wat ons in eerste instantie deed denken aan een exclusieve tijdelijke op PlayStation 4, maar in werkelijkheid zal het dat niet zijn. We zullen een exclusieve tijd hebben, maar dat zal zo zijn in de Epic Games Epic Store.

Ad aankondigen waren dezelfde ontwikkelaars die verklaarden dat Observation, oorspronkelijk gepland voor Steam en PlayStation 4, in plaats daarvan de release zal zien alleen op consoles van Sony en Epic Store voor één jaar.

Wat heeft No Studio ertoe gebracht om deze beslissing te nemen? Een half idee misschien hebben we het gehaald ...