Het komt van de officiële Facebook-pagina van Wolfenstein dat de aankondiging arriveert: Wolfenstein Youngblood is beschikbaar vanaf juli 26 voor pc, PS4, Xbox One en Switch. 
De lanceringsdatum gaat vergezeld van een nieuwe trailer en wat informatie over de pre-order bonussen.

Wat al bekend was, werd bevestigd: de nieuwe Bethesda-titel zal een co-op zijn en, voor de eerste keer, zullen we niet spelen als Blazkowicz, maar in die van de dochters. Het doel van het spel is om op zoek te gaan naar een verdwenen Blazko om nog onbekende redenen.

Wat betreft de pre-orderbonussen en de verschillende beschikbare edities, we markeren de Deluxe-editie met de interessante Buddy Pass: met deze Pass kunnen we een Wolfenstein Youngblood-sleutel aan een vriend geven en samen spelen. In een moment van extreme moeilijkheid voor Bethesda, zou dit initiatief de juiste zet kunnen zijn om weer te klimmen.