Dit weekend vindt in Boston plaats PAX East 2019, evenement dat elk jaar ontwikkelaars en fans over de hele wereld bij elkaar brengt, waar ook NetherRealm Studios wilde een panel toewijden aan de nieuwe Mortal Kombat 11, compleet met een speelbare demo. Volgens wat gemeld door GameSpot, en ook bevestigd door de ontwikkelaars, is het spel Switch geprogrammeerd om te draaien 60fps in elke situatie, met niets te benijden in termen van vloeibaarheid in vergelijking met de andere versies. De poort op Switch, toevertrouwd aan het onderzoek Shiver Entertainment bovendien zal het alle inhoud, kombattenti, modaliteiten en functies van de andere platforms ontvangen, compromissen sluitenend voor enkele grafische beperkingen opgelegd door de hybride hardware van Nintendo.

Zoals we weten zijn de vloeiendheid en de frames in een vechtgame (vooral als het technisch is als MK) fundamenteel, en dus kunnen we niets anders doen dan applaudisseren voor hun inzet voor het garanderen van een gelijke ervaring voor alle gebruikers. Tot slot herinneren we u eraan dat Mortal Kombat 11 de volgende zal zijn 23 april su PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.