De 21 juni komt eindelijk aan Crash Team Racing: Nitro-Fueled, remake van het geliefde racegame PlayStation-tijdperk zal landen op PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Iedereen kan dan plezier hebben met Crash, zijn vrienden en vijanden tussen de vele originele CTR-tracks, zelfs online, maar alleen met eigenaars van dezelfde console.

In een recent interviewIn feite Thomas Wilson van Beenox verklaard dat momenteel cross-play tussen verschillende platforms wordt niet verwacht, wat degenen met vrienden met verschillende consoles zou kunnen teleurstellen.

Wilson heeft echter niet uitgesloten dat in de toekomst de drie PlayStation 4-, Xbox One- en Switch-crossplay mogelijk zullen arriveren, maar in eerste instantie zullen alleen tegenstanders kunnen bombarderen en bespotten. Crash Team Racing: Nitro-Fueled en onze eigen console.