De regisseur van Final Fantasy XIV Naoki Yoshida werkt momenteel aan een next-gen project op Square Enix. De titel is momenteel vrijgelaten uit de generieke ontwikkelingsfaseen het team is op zoek naar nieuwe ontwerpers en programmeurs. "We lanceerden in een nieuwe hoofdtitel in de voetsporen van Final Fantasy XVen de game waar we aan werken is klaar voor de volgende generatie. We hebben de eerste ontwikkeling voltooid, die ook de ontwikkeling van omgevingen omvatte, en het project gaat nu een fase van algemene ontwikkeling in, "zei Naoki Yoshida op Officiële site. We herinneren ons allemaal het gekwelde verhaal van Final Fantasy XV, uitgebracht na jaren en met een echt gefragmenteerde verhaallijn, voltooid en herzien alleen met de toevoeging van een groot aantal DL's, waarvan de laatste onlangs verscheen.

Final Fantasy XV

We weten nog niet of de game een nieuw hoofdstuk in de serie zal zijn, of een geheel andere nieuwe IP. We hopen alleen dat het Square-team deze keer van hun fouten heeft geleerd.