Het is gemakkelijk om te lachen en grappen te maken als het goed gaat, iets minder als het niet goed gaat en zelfs geen gigantische Blizzard is vrijgesteld van deze ongeschreven regel.

Voor degenen die Irvine Software House al vele jaren volgen, weten ze dat 1 ° april Het is een speciale dag en door de jaren heen hebben we altijd een glimlach gehad met hun rare advertenties. Om je te laten begrijpen hoe deze dag "belangrijk" was Blizzard in de afgelopen jaren hebben we je gewezen zelfs een pagina gewijd aan alle grappen die de geschiedenis van dit geweldige productiebedrijf in de loop van de jaren hebben vergezeld (zelfs als ze stoppen bij 2015)

Dit jaar is de situatie heel anders: apart World of Warcraft die zijn traditie met één voortzet valse flardtonen, die onder andere belooft dat 5-druïden in party een superbot kunnen vormen, de andere sites van de games Blizzard, tenminste tot het moment dat ik dit nieuws schrijf, 17: 00 uur 1 ° april, ben ik op dit moment zonder enige vorm van aankondiging, hoewel velen nog steeds hopen dat het dat is van Diablo Immortal.

Blizzard
April Fools Joke?

Te veel maatschappelijke problemen of gewoon te serieus geworden? Zeker lijkt er iets gebroken te zijn in een van de grootste videogamebedrijven aller tijden.