Brendan Greene heeft veel te danken Spelerunknown's Battlegrounds, de game die hem net zoveel heeft gebracht als het genre strijd tegen royale naar voren. Maar terwijl ze vermenigvuldigen zich i giochi strijd tegen royale, of dat op zijn minst een vergelijkbare modaliteit bevat, zei Greene dat hij wilde wijden aan een ander voor de toekomst.

Greene had het over de zijne projecten voor de toekomst tijdens de GDC gehouden in maart. Hij onthulde dat hij aan het werk was een nieuw videogame, maar gaf geen verdere details, met de specificatie dat het project is in de allereerste stappen en het heeft geen zin om het nu te bespreken. Wat wel bekend is, is dat het zeker geen vervolg di Spelerunknown's Battlegrounds, en vermoedelijk niet eens een strijd tegen royale.

Wat hetzelfde betreft PUBG, Vindt Greene dat het PUBG Corp-team nu voldoende ervaring heeft om het onafhankelijk te beheren technische sector van het spel, waardoor hij zich kan wijden aan zijn nieuwe project. Gezien het recente debuut van Spelerunknown's Battlegrounds op PS4, de gebruikers van het spel è keerde terug naar groei - een extra belemmering om geld en tijd te investeren om een vervolg.