Het lijkt erop dat er dit jaar nieuw nieuws is voor de serie 'No More Heroes' op de E3. De ontwikkelaar Goichi Suda, bij de meeste mensen bekend als Suda51, het heeft niet verborgen mogelijke verklaringen voor zijn serie tijdens de beroemde show in Los Angeles.

Het einde van de spin-off van de serie Travis slaat opnieuw toe hij heeft zelfs heel expliciet laten doorschemeren dat er een nieuw spel in de reeks "No More Heroes" in ontwikkeling was. "Het had alleen Travis kunnen zijn die problemen veroorzaakte. Ik hoop dat ik de mogelijkheid en de tijd heb om een ​​aantal nieuwe traktaties bij E3 aan te kondigen ", verklaarde de Japanse ontwerper met duidelijke ironie tijdens eeninterview met Siliconera.

De eerste game in de serie werd vrijgegeven voor de Wii in het verre 2007. Het tweede hoofdstuk, "No More Heroes 2: Desperate Struggle" werd in plaats daarvan een paar jaar later vrijgegeven. De spin-off "Travis Strikes Again" werd vorig jaar op Switch vrijgegeven. Wat meer is, tijdens de ontwikkelaarsconferentie in maart, Suda publiceerde een tweet met het Ubisoft-logo, de uitgever van de eerste twee hoofdstukken:

En jij, zou je een nieuwe game in de serie willen zien? Persoonlijk kan ik niet wachten.