Laten we eerlijk zijn: als je een geheim hebt, is de laatste persoon die je gaat vertellen zeker Tom Holland, de acteur die hij speelt Spoilerman Spider-Man in Marvel Cinematic Universe.

Dit komt omdat de armen Tom Holland hij kan eenvoudigweg de informatie voor zichzelf en zijn collega's niet weten, die het altijd als een los kanon hebben beschouwd, gezien hoeveel werk ze doen op Disney om hun geheime scripts zo lang mogelijk te bewaren.

Op dat moment, in extreme kwaden, extreme remedies en inderdaad Joe Russo, directeur van de laatste twee Avengers, verklaard tijdens een evenement in India:

"Ja, Tom Holland heeft het script niet ontvangen. Tom Holland had net de lijnen om te spelen en dat is het. Hij weet niet eens met wie hij in de scene speelt. We gebruiken alleen vage termen om hem te beschrijven wat er in de scène gebeurt, dit omdat hij echt moeite heeft om zijn mond te houden "

Het kan zijn dat deze zin ook verwijst naar het filmen van Infinity War en niet noodzakelijkerwijs van Eindspel, het is een feit dat deze houding van Tom Holland heeft in het verleden al hoofdpijn veroorzaakt, zoals toen hij erin slaagde het hele complot te bederven Jurassic Park 2 a Chris Pratt, protagonist van de film, nog voordat hij het script kon bemachtigen of zelfs toen hij de naam van het tweede hoofdstuk onthulde Spider-Man, ver van huis.

Doet wat een Spoilerman kan!

Jammer dat de gebroeders Russo deze extreme maatregelen namen, we hadden al maanden kunnen weten hoe het zou eindigen Avengers: eindspel, terwijl we nu moeten wachten op de 24 aprile.