Klep bevestigd dat de pre-orders van hun gloednieuwe VR-viewer, gepresenteerd als Index, dit jaar beginnen de 01 / 05 en de zendingen op een niet-gespecificeerde datum in juni.

La page dat we je een paar dagen geleden hebben laten zien, werd onmiddellijk verwijderd door Klep, lijkt te zijn verdwenen op lucht per ongeluk. Tot op heden heeft het bedrijf echter officiële aankondigingen moeten doen vermijden min of meer waarheidsgetrouwe speculaties over de kosten van Index, naar de inhoud van zijn verkooppakket etc.

La verkooppakket, volgens de details geleverd door Valve zelf, zal natuurlijk omvatten:

  • viewer VR-index
  • geïntegreerde hoofdtelefoon
  • een basis uitgerust met Displaypoort 1.2 en deuren USB 3.0
  • een transformator
  • 2 verschillende pakkingen die de slijtage zullen veroorzaken Index comfortabeler afhankelijk van de verschillende Testoni
  • een doek om het vizier schoon te maken

De links op de oude pagina die nu zijn verwijderd, hebben echter geleid tot twee andere lijsten, wat ons ertoe brengt iets te bedenken. "slecht": De controllers voor Index en de basis voor het opslaan ervan wordt afzonderlijk verkocht.

Valve later gecommuniceerd met collega's van The Verge, dat de verwijderde pagina's informatie bevatten accuraat e waarheidlievend ofschoon niet helemaal compleet. Het softwarehuis wilde ook verduidelijken dat de controllers van Index, die we allemaal als Knuckles kenden, werd terecht hernoemd Klepindexcontrollers.

We kunnen niet wachten om het in handen te krijgen!

Sommige insiders suggereren de 15 June 2019 als een definitieve versie, maar vergeet niet om deze laatste datum met een tang te nemen. Dus alles wat je hoeft te doen is een beetje wachten, blijf op de hoogte www.pdvg.it de 1 mei om alles te ontdekken waar de moeder van Stoom heeft ons in petto met 'sto Klep index.

Ik laat je de tweet achter die de ruckus heeft veroorzaakt. En ik raad het aan 'tate boni in de opmerkingen, omdat van al deze concurrentie op het VR-veld de eindgebruiker slechts één winst heeft. Meer concurrentie betekent lagere prijzen en meer aandacht voor kwaliteit en softwareontwikkeling dan wat een technologie lijkt te zijn die binnenkort een must voor velen zou kunnen worden. Dus kijk uit voordat je klaagt over de "nog een VR-viewer"Uiteindelijk is het altijd een moeder Klep!