Klep bevestigd dat de pre-orders van hun gloednieuwe VR-viewer, gepresenteerd als Index, begint 01 / 05 dit jaar, terwijl verzendingen op een niet-gespecificeerde datum in juni plaatsvinden.

La page dat we je een paar dagen geleden hebben laten zien, werd onmiddellijk verwijderd door Klep, lijkt te zijn verdwenen op lucht per ongeluk. Tot op heden heeft het bedrijf echter officiële aankondigingen moeten doen vermijden min of meer waarheidsgetrouwe speculaties over de kosten van Index, naar de inhoud van zijn verkooppakket etc.

La verkooppakket, volgens de details geleverd door Valve zelf, zal natuurlijk omvatten:

  • viewer VR-index
  • geïntegreerde hoofdtelefoon
  • een basis uitgerust met Displaypoort 1.2 en deuren USB 3.0
  • een transformator
  • 2 verschillende pakkingen die de slijtage zullen veroorzaken Index comfortabeler afhankelijk van de verschillende Testoni
  • een doek om het vizier schoon te maken

De links op de oude pagina die nu is verwijderd, hebben echter tot twee andere lijsten geleid, waardoor we iets bedenken 'slecht“: De controllers voor Index en de basis voor het opslaan ervan wordt afzonderlijk verkocht.

Valve later gecommuniceerd met collega's van The Verge, dat de verwijderde pagina's informatie bevatten accuraat e waarheidlievend ofschoon niet helemaal compleet. Het softwarehuis wilde ook verduidelijken dat de controllers van Index, die we allemaal als Knuckles kenden, werd terecht hernoemd Klepindexcontrollers.

We kunnen niet wachten om het in handen te krijgen!

Sommige insiders suggereren de 15 juni 2019 als een definitieve release, maar vergeet niet om deze laatste date met een tang te nemen. Je hoeft dus alleen maar een beetje te wachten, blijf op de hoogte www.pdvg.it de 1 mei om alles te ontdekken waar de moeder van Stoom heeft voor ons in petto met 'sto Klep index.

Ik laat je de tweet achter die de ruckus heeft veroorzaakt. En ik raad het aan 'boni in de commentaren, want van al deze concurrentie op het gebied van VR heeft de eindgebruiker alleen maar winst. Meer concurrentie betekent lagere prijzen en meer aandacht voor kwaliteit en softwareontwikkeling dan wat een technologie lijkt te zijn die binnenkort voor velen een must kan worden. Dus pas op voordat je klaagt over de "nog een VR-kijker"Uiteindelijk is het altijd een moeder Klep!