Free is Beautiful presenteert je vandaag The Witness, titel dat Epic Games Store kunt u gratis downloaden van 4 op de 18 april. Daarom is de strategie van epic Games om zijn gebruikers elke twee weken een nieuw spel te geven.

Maar laten we eens kijken wat ons deze keer wordt voorgesteld.

The Witness is een 2016 puzzelspel gemaakt door Jonathan Blow, creatieve geest achter de ontwikkeling van het prachtige Vlecht van waaruit op de een of andere manier de dromerige sferen en het stille verhaal hervatten. Ondergedompeld in eenzaamheid op een vreemd eiland, zullen spelers geconfronteerd worden met een lange reeks puzzels met als doel hun identiteit en hun verleden te reconstrueren.

De resolutie van de puzzels is nooit een doel op zich: elke vooruitgang maakt het mogelijk om zich beter en beter te oriënteren binnen een wereld die, opzettelijk, niets uitlegt aan de speler. Alleen door te experimenteren en de taal van het spel zelf te 'leren' is het mogelijk om jezelf te bevrijden uit de mysteries van The Witness, met het doel om te begrijpen wat er achter zijn eigen tegenslag zit.

Je bent klaar om al je logische vaardigheden te gebruiken om op te lossen The Witness?