Netherealm Studios heeft a onthuld nieuw personage di Mortal Kombat 11 die erg krachtig lijkt.

Game Informer in een exclusieve trailer (onderaan dit artikel) presenteerde de oude godin Cetrion. In de video in kwestie is ze overgeleverd aan het vlees van Jade met zijn elementaire krachten en met een emerald laser het slachthuis op een moment dat niet wordt gezegd.

Het niet-gepubliceerde personage in kwestie lijkt de kracht van de aarde, vuur en water en van te kunnen benutten verpletter het hart van zijn tegenstanders met een grote laser rechtstreeks vanuit zijn handen gestuurd. Dingen om zelfs Jack Burton van Grosso bleek te maken "Guaio een Chinatown".

La dodelijkheid van Cetrion het is zelfs meer vechtlustig. De onoplettende Jade is bedekt met rotsen, opgewonden voor de test. Het laatste komt eigenlijk verminkte door het personage in kwestie met een krachtig profiel. Vervolgens verlaat Cetrion de baan van de aarde en met een dodelijke straal energie die zijn mond heeft verlaten desintegreert helemaal van hem tegenstander.

We herinneren je dat Mortal Kombat 11 zal worden uitgebracht op 23 april voor Ps4, Pc ed Xbox. De eigenaren van Stap over voor slechts in plaats daarvan kunnen ze zich eraan geven met een fataliteit van de Kan 10. Dat Earthrealm is mild voor jou!