Het was een kwestie van dagen maar uiteindelijk lijkt het erop dat Netflix dat wel doet onthulde de cast van de live actiereeks over "cowboy Bebop".

Volgens een persbericht, John Cho (bekend van andere tv-series zoals "The Exorcist" en "Sleepy Hollow") zal spelen aar de protagonist van de serie.

Onder de andere bevestigde acteurs die we kunnen vinden Mustafa Shaki wie zal de rol spelen van Jet, Daniella Pineda in de rol van de premiejager Faye Valentine e Alex Hassell wie zal de vijand van Spike zijn, verdorven.

Momenteel het is nog niet bekend wanneer het product wordt gedistribueerd van Netflix echter, het enige nieuws voor zover wij weten, is dat de serie zal bestaan ​​uit 10-afleveringen en dat Shinichiro Watanabe, directeur van de originele anime, hij is betrokken als een speciale adviseur.

Reacties

antwoorden