Het lijkt erop dat Bethesda staat op het punt om niet-cosmetische elementen in het microtranspatiesysteem van te introduceren Fallout 76, het verbreken van een belofte die werd gedaan voordat de game werd gelanceerd.

Deze niet-esthetische elementen worden genoemd Reparatieset, onderverdeeld in basis- of geavanceerde kits. Ze zullen worden geïmplementeerd in een aankomende update, die deze week werd gepresenteerd, e ze zullen voor echt geld verkrijgbaar zijn in de Atomic Shop.

Direct citeren de Bethesda-website:

BASIS REPARATIESET

Basisreparatiekits zijn verbruiksartikelen voor eenmalig gebruik die de toestand van een voorwerp in de inventaris onmiddellijk en volledig herstellen. Als u een reparatiekit in uw inventaris hebt, kunt u deze gebruiken om elk item op elk moment en waar dan ook te herstellen zonder bouwmaterialen te spenderen. Om een ​​kit te gebruiken, opent u de Pip Boy en selecteert u het te repareren object, selecteert u "Onderzoeken" en vervolgens de nieuwe "Reparatiekit" optie en bent u klaar om terug te gaan naar actie! U kunt ook reparatiekits gebruiken op elke werkbank in uw CAMP, in werkplaatsen of over de hele wereld.

U kunt de basisreparatiesets in de atoomwinkel ontgrendelen met behulp van de atomen die u hebt gekocht of gratis worden verdiend door de uitdagingen aan te gaan.

GEAVANCEERDE REPARATIESET

Geavanceerde reparatiekits zijn ook verbruiksartikelen voor eenmalig gebruik en werken precies zoals standaard. De geavanceerde kits brengen echter de toestand van het gerepareerde object naar de 150%, waardoor het nog meer weerstand biedt aan de tegenslagen van gevechten in de besmette zone.

Geavanceerde reparatiesets zijn zeldzame items die je gratis kunt krijgen tijdens verschillende spelactiviteiten, bijvoorbeeld wanneer je de koningin van brandende beesten neerhaalt.

Pete Hines, vice-president van Bethesda, had verklaard vóór de lancering van Fallout 76:

"De Atomic-winkel bevat alleen cosmetische items. We willen duidelijk maken dat er een grens is die niet kan worden overschreden. Er zijn mensen die deze limiet hebben overschreden, maar we zullen aan de goede kant blijven in termen van waar je geld aan kunt uitgeven in een al betaald 60 $ -spel. "