Respawn Entertainment, de studio achter Apex Legends, heeft besloten dat er in de nieuwe gevechten royale geen ruimte zal zijn voor valsspelers en, meer in het algemeen, voor giftig gedrag van welke aard dan ook. na de recente afsluiting van het fenomeen 'verliezer' (degenen die hun team verlaten, ontvangen straffen), de hamer van rechtvaardigheid wordt opnieuw tegen de cheaters gegooid met de introductie van het hardware ID verbod. 

In werkelijkheid, in plaats van introductie, moeten we praten over het begin van de toepassing. Dit soort verbod was duidelijk al geïmplementeerd, het is nog maar net begonnen met het claimen van slachtoffers. En het is dankzij de laatste dat we het bestaan ​​ervan ontdekken: velen van hen gingen naar verschillende fora om te vragen hoe ze "het HWID-verbod konden omzeilen". Een gebruiker omhoog Reddit plaatste enkele screenshots van deze cheaters die om hulp vroegen, proficiat Respawn. Respawn zelf antwoordde daarop door te schrijven "We are here".

Respawn

"Kan iemand me helpen? Elke keer dat ik een account maak, word ik verbannen ". Eh al klein Chunk, want met het verbod van de machine zelf van waaruit je speelt, hoef je niet alleen je IP-adres te wijzigen of op zoek te gaan naar een oplossing van dit type. Je zou moeten proberen de pc te gooien en deze terug te kopen, dus misschien kun je terugkomen en spelen.
Apex Legends wordt een betere plek, het woord van Respawn Entertainment.