Heb je er ooit van gedroomd om een ​​mes-bewapende krab in een fysiek afgebroken QWOP-achtig spel te bevelen? Nou, hier is het! Hier is een korte samenvatting van het spel:

Vanuit Very Very Spaceship arriveert het gloednieuwe derde-persoons spel KNIFE 2 MEAT U! Bestuur een boze krab die zijn weg vindt in moerasafval. Misschien is je familie naar het dichtstbijzijnde visrestaurant gebracht. Misschien ben je ontsnapt uit het plaatselijke aquarium. Het enige dat er echt toe doet, is hoe scherp je mes is.

Knife 2 Meat U is een korte ervaring met 15 minuten van Very Very Spaceship, een kleine studio in Seattle. K2MU is gemaakt tijdens een interne 1-weekjamper als een procedurele animatietest, samen met andere experimenten die u mogelijk in de toekomst zult zien!

Aan de onderkant deze pagina je kunt de game downloaden en uitproberen. In het geval u geïnteresseerd bent in iets uitdagender spellen, herinneren wij u eraan dat het gratis beschikbaar is in de Epic Store The Witness.