Borderlands, na de aankondiging van het derde hoofdstuk en de release van de geremasterde versie van het eerste hoofdstuk is het terug op ieders lippen. De Gearbox Software IP is in de hoofden van veel gepassioneerde spelers en een van hen heeft het goed gevonden om te maken een video-overgang met een van de meest spraakmakende games van de laatste paar maanden Apex Legends.

De speler in kwestie is McArtico, die op Reddit een video publiceerde waarin hij creëerde een intro van Borderlands, gebruikmakend van game-acties en personages van Apex Legends. De video is geïnspireerd op de eerste Borderlands, verrijkt met het nummer dat de intro van het spel vergezelde "Is geen rust voor de slechten".

Dit is echt een goed gedaan en geïnspireerd werk dat je kunt vinden qui. We hopen dat we in de komende maanden andere creaties van de gemeenschap zullen zien die zullen helpen om de tijd te doden, in afwachting van de release van het derde hoofdstuk.
We herinneren je dat Borderlands 3 wordt op 13 in september uitgebracht. Hier je vindt alle informatie met betrekking tot de verschillende edities van het spel.