Spreken van Ratchet & Clank tijdens de laatste podcast "knockback', Colin Moriarty een zeer interessante uitdrukking is gemist. De voormalige redacteur van IGN e Kinda Funny hij verklaarde dat "we hebben nog niet alles gezien op PlayStation 4", Verwijzend naar de reeks van Insomniac Games.

We zijn nog steeds op het gebied van speculatie, omdat de zinsnede nogal cryptisch is en open voor interpretatie, maar Moriarty is altijd zeer goed geïnformeerd, vooral over de wereld PlayStation. Velen hebben in zijn woorden een verwijzing gezien naar zijn eerdere verklaring, volgens welke Sony zou een belangrijk exclusief maar nog te verschijnen hebben. Alles zou leiden tot het bedenken van een mogelijke terugkeer van de sage van Ratchet & Clank.

Het laatste hoofdstuk werd uitgebracht in de 2016 en werd zeer goed ontvangen door het publiek. dat Insomniac Wilt u profiteren van uw recente successen voor een nieuw hoofdstuk in de serie? We moeten gewoon wachten om erachter te komen.