De franchise MMORPG Black Desert, ontwikkeld door Pearl Abyss, overschreed één miljard dollar (bruto) in minder dan vier jaar.

De Zuid-Koreaanse studie vandaag aangekondigd het nieuws en legde uit dat de 18-serie miljoenen gebruikers heeft geregistreerd in 150-landen, waaronder pc's, mobiele apparaten en Xbox One.

Black Desert Online werd in maart 2016 uitgebracht en trok aanvankelijk de aandacht voor zijn ongelooflijk gedetailleerde editor voor het maken van personages. De game ontving vervolgens een update die de aanbieding remasterde, in de 2018, en volledig vernieuwde graphics en audio.

Hier zijn de verklaringen van het softwarehuis:

We zijn trots op wat deze prestatie inhoudt - het harde werk en de toewijding van onze teams in de afgelopen vier jaar en de steun van een wereldwijde fancommunity. Met meer dan 30% van de bruto Black Desert-verkopen van mobiele platforms, die het afgelopen jaar voor het eerst in Azië werden uitgebracht, zijn we ervan overtuigd dat de verkoop versnelt. Pearl Abyss is optimistisch over de toekomst van Black Desert en we verheugen ons erop later dit jaar Black Desert Mobile wereldwijd te lanceren.

We hopen snel te vertrekken. Ik vraag me af of hij erin zal slagen om te ondermijnen Elder Scrolls Blades vanaf de eerste plaats in het klassement.

Reacties

antwoorden