Het is nu bekend dat in het achtste seizoen vanThe Throne of Swords"Er zal het toneel zijn van een groot gevecht. In een recent interview met Entertainment Weekly, John Bradley (de acteur die hij speelt) Samwell Tarly in de bovengenoemde fantasiereeks) verklaarde dat de directeur Miguel Sapochnik zoals in een forensische praktijk, slaagt het erin om te weten hoe elk detail zorgvuldig te begrijpen. Sapochnik, zoals je je misschien herinnert, heeft ook de epische sequentie van het gevecht de "The Battle of the Bastards"Van het 6-seizoen. 

Onder verwijzing naar Miguel Sapochnik zegt bradley:

"Hij heeft zo'n forensisch gevoel voor detail, vooral wanneer hij moet nadenken over wat hij moet doen met het oog op al deze verschillende personages. Tegelijkertijd is hij in staat om te begrijpen wat elke radicale verandering in elk van hen betekent. Het is zo inspirerend! "

Bradley heeft ook een anekdote gedeeld over de hervatting van de reeks zelf. Hij zei dat hij werd weggevoerd tijdens het fotograferen van de reeks en vochten als misschien Sam zelf (begrepen Samwell Tarly) niet had kunnen doen.

"Wanneer je deze gigantische vechtsequenties speelt, word je soms meegesleept. Probeer zo goed mogelijk te zijn. Miguel vertelde me: "Ik weet dat je wilt bewijzen dat je goed genoeg bent in de strijd, maar vergeet niet dat Sam in plaats daarvan niet is"

Zegt Bradley.

"Je moet het personage interpreteren zoals het is, op een meer waarheidsgetrouwe en getrouwe manier naar het origineel, dus stop met zo goed te zijn!"

De Grote Slag zal toegewijde (levende) karakters zien zoals: Sam, Jon Snow, Daenerys, Sansa, Arya, Brienne en anderen die tegen het leger van de Nachtkoning vechten. È de onthulling aangekondigd jaren geleden, toen het allemaal begon. Er wordt gezegd dat deze scène de "ononderbroken reeks langste gevechten ooit gespeeld in een film", Slagen in het overschaduwen van zelfs het toneel van de slag om Helms greppel van" The Lord of the Rings: The Two Towers ". De laatste, we herinneren je eraan, duurt goed 40 minuten.

De Grote Slag duurde ongeveer 11 weken nachtopnames. Volgens een productierapport, più di 750 persone ze werkten bijna de hele nacht 3 maand met temperaturen onder nul. Weerstand: kou, regen, modder en zweepwind.

We herinneren je eraan dat "The Throne of Swords"Zal doorklinken HBO de 14 april en op hetzelfde moment de 15 in Italië op Hemel (voor duidelijke tijdzonekwesties). De winter komt eraan!