Gaucho!

Neem een ​​beetje Motorstorm, voeg een snufje Trial Fusion toe, voeg een scheutje Fast and Furious en een beetje NFS onder de grond toe en meng alles met Brickleberry-rednecks. Zet hier en daar wat beestjes op en hier word je bediend Arizona Derby, een titel met een grote basisaspiratie, namelijk die van opstaan, zonder succes en op een nogal belachelijke manier, naarioco off-road van illegale races hard en puur. Uitzondering gemaakt (misschien) voor een afbeelding in Unreal Engine 4 opmerkelijk. Maar laten we gaan met de bugs, sorry dat ik bedoelde met de bestelling.

Monster-super auto
Monster-super auto

Hier ben ik en jij bent mijn raketkoningin.

Je bevindt je in een soort van verlaten schuur, te snel, te landelijk, woedend, met een aantal medewerkers die zonder reden midden in het bovengenoemde zijn verheven Steampunk ruïne. Een grafische weergave die er op het eerste gezicht heel slecht uitziet, vooral voor sprite en antialising, maar wat glitters is, is niet allemaal goud. LUCCICA houdt dit woord in gedachten.

Siberian Run
De kaart "Siberian Run"

Het is tijd om je avatar te kiezen, daarom klik je op Adriver en maak je eigen kloon van vuil waarvoor de aanpassing te gestandaardiseerd blijkt te zijn, alleen vooraf ingestelde modellen, met een paar "cosmetische" touch-ups om je alter-ego Ganzo op het juiste moment. Bandana en handschoenen op sleeptouw en we gaan ... helaas.

Met Api vlieg je!
Met Api vlieg je!

Ga dan naar opties, kies de moeilijkheidsgraad van de AI, kies je beest uit vuil, ad hoc om haar in de war te brengen dat niet eens een worstelende jonkvrouw in de modder, Houd er echter rekening mee dat je in het begin maar één voertuig hebt: het zogenaamde Phonomenon, een soort Zonta met de klassieke transmissie van een monstertruck die niet eens de tarantula Steampunk van Wild, Wild, West heeft. Een beetje zoals het plaatsen van een parmezaanse kaas onder een cheesecake. Beide zijn voortreffelijk, maar hun fusie is een gruwel!

Arizona_Derby_Tropical_newLogo
De "tropische" kaart

Rijdend op de bersagliera !!

Klik op Spelen en met slechts één beschikbare spelmodus (ja, je hebt het bijna begrepen als een "oneindige" reeks chips in de speelkamer) kies het circuit en ga uit je dak met je 4wd zoals grote touringcars of superauto's, het enige plezier de meeste dollars om te verdienen en ervaringspunten mogelijk. Dit is hetvideogame apatìa wat overeenkomt met de naam van Arizona Driver. Alles hier.

Het machtige bos
Het machtige bos

Toretto omdat je Toretto bent (in de modder).

Het doel is om de bendes te verslaan met hun bazen in clandestiene off-road races voor de hele wereld van Canada tot Siberië die door Dubai passeren, maar zonder enige online modus, en we hebben het zeker niet over een avontuur in single- speler moet worden afgeleverd aan het nageslacht maar van een normale race op vuil, einde. De enige eigenaardigheid is om race na race te zoeken de techniek verscherpen, dankzij het behalen van meer ervaringspunten in de klassieke onverharde wegparameters zoals het kunnen uitvoeren van meer en meer duurzame acrobatiek in de lucht, zonder snelheid te vergeten, belangrijk maar soms contraproductief. In dit opzicht is het onmogelijk om uw voertuig zo snel uit te voeren in Siberia Run zonder eruit te zien als ervaren Pljuščenko.

Arizona Derby
Nitro, modder en dronkenschap van snelheid. Wat een verspilling!

Nitro, gas en plassen ... in een niet meer gebruikt magazijn.

Wat betreft maatwerk, er is voornamelijk Tweak of esthetische retouchering en canonieke afstemming. Je kunt in dit opzicht pas je 4wd aan met steroïden tussen: velgen, banden, kentekenplaat (hoewel niet aanpasbaar met zoveel naam als in Forza Horizon bijvoorbeeld), rolroer en de gebruikelijke esthetische chincaglieria bijvoorbeeld. Naast de klassieke parameters met betrekking tot veren, transmissie en hydraulische demping zijn er geen camber en anti-roll bar. Maar je kunt niet alles van het leven verwachten. Met uitzondering van het gebrek aan online en de bugs: ja, dat moet worden verwacht.

Ik wil in het land gaan wonen
Ik wil in het land gaan wonen

Dan is er de upgrade van de prestaties met een bepaalde kostprijs, zoals in elk zichzelf respecterend autospel, en dat wordt niet ook door een bepaalde autoserie gebrandmerkt, en bevat daarin: motorvermogen, aerodynamica en veel aspecten interessant dat betreft de keuze van nitro-capaciteit en de kracht ervan. Vond enigszins succulent voor de puristen van de laatste afstemming, in feite voor de doeleinden van de race is het noodzakelijk om te begrijpen hoeveel nitro het dient met betrekking tot de oneffenheden van het circuit te maken.

Bijna een Transformers
Bijna een Transformers

Komend naar de buitendozen, mijn liefde (maar ook niet), geeft Arizona Derby 500000000 dollar om machines te kopen enzovoort, een ietwat exorbitant bedrag vergeleken met de gebruikelijke vergoedingen, waardoor we een royale vloot machines en een deel van de bovengenoemde lootbox, om de klassieke Yankee-miljardairs na te bootsen. Zoals Dan Bilzerian leert. Puelle "uit tijdschriften" uit elkaar. Een keuze die de eindgebruiker duidelijk naar een kruispunt leidt: ofwel de best presterende auto's ofwel de meest slaafse afstemming in Toretto en zijn metgezellen; blijkbaar inderdaad je hebt geen echt geld nodig om de spelmodi te kopen, omdat er momenteel geen verschillende DLC's zijn gepland.

Bloemenvelden
Voor de bloembollenvelden

Bij aflevering kun je in feite de belastende loot boxes vinden, maar wees voorzichtig, dit is niet van portemonnee tot hand, maar kan worden gekocht met de virtuele dollars die aanvankelijk door de game zelf beschikbaar zijn gesteld. Voor een bug in het spel, maar deze laatste zijn geen selecteerbare wijzer naar de hand, in feite stromen ze continu TV-verkoop aan Mastrota zonder erop te kunnen klikken. Momenteel zijn er geen DLC's voor betaling in strikte zin. In Community kun je je voortgang controleren en vergelijken met die van je vrienden. Dit is de enige online component, als deze als zodanig kan worden gedefinieerd.

Arizona Derby
Afstemmen op de standaard

Micro "modder" machines

Vehicle Physics is behoorlijk teleurstellend, bijna als een Android-game, vooral in de wheelies. Nadat de snelheid op de achterkant van de pseudo-monster-truck, op de onregelmatigheden van de baan, is toegenomen, lijkt het voertuig (bullet time effect apart) enkele seconden in een bubbel te varen, maar dat in de meest hectische fasen van de race een eeuwigheid. Een erg neurotisch en empatisch stuursysteem, vooral als er geen reden is, onderscheidt het dit magere avontuur van spikes in de grond, met de wielen gewikkeld in een motion-blur effect van impact.

Gig Nikko wie ben jij?
Gig Nikko wie ben jij?

De wielen passen te gemakkelijk in elkaar, in feite vind jezelf verstrengeld als een lapdancer zowel voor je tegenstanders als voor de bomen (het Canadian Trophy circuit in de eerste plaats) is vrij eenvoudig. De bestuurder van Arizona presenteert een aandrijfsysteem dat veel te neurotisch is, met te onregelmatige hobbels en alleen esthetische schade, in feite is er geen soort mechanische schade, noch door het lot noch door de tegenstanders en ook niet door het uiteenspatten van het asfalt.

Mooi maar revisable ... Grafisch gezien.

De woestijn van het leven
De woestijn van het leven

Het algemene grafische detail blijkt van substantieel niveau te zijn: de veelhoekige modellen van de voertuigen lijken discreet, evenals de deeltjeseffecten, de refractie van de positielichten van uw hybride-super sportwagen en de circuitinstellingen. Inhoudelijk valt niets te klagen, in feite lijkt de grafische motor, hoewel zeer zwaar, kwalitatief zeer solide. Desondanks lijkt de algemene optimalisatie nogal willekeurig te lijden aan een aantal keuzes: jammer omdat de algehele realisatie vrij goed is, zozeer dat het vaag lijkt op de Microsoft Horizon.

De off-road oase? Maar nee!
De off-road oase? Maar nee!

Te beoordelen: pop-up lichteffecten die de kwalitatieve weergave in zijn geheel ongeldig maken, hetzelfde geldt voor de reflecties op de auto's en de doorschijnendheid, de glans zet een beetje lukraak op de carrosserie van het voertuig (alsof het sprankelende theepotten zijn gepolijst in een aflevering van Tom en Jerry), de fakkels van het visueel nogal invasieve vuurwerk (als je aan epilepsie lijdt, vermijd dan dit spel omdat deze flitsen zo lang als sporadisch erg vervelend blijken te zijn) en last but not least de onvoorstelbare lichtoverbelichting van de shaders die gaat chromatisch de reflecties op auto's en daarbuiten doen verstoren. In feite ontstaat in de fracties van een seconde waarin het voertuig in waterstromen stort een soort glij-effect.

Ik mis vier 80-tracks.

Zorg ervoor dat u niet te veel Nitro op bevroren asfalt gebruikt
Pas op dat u niet teveel Nitro op bevroren asfalt gebruikt

Voor wat betreft de audiosector is het geluid van de voertuigen in plaats daarvan erg slecht, het lijkt bijna een gigi Nikko te rijden of omringd worden door een nugulo van tijgermuggen. Het in-game commentaar van het getto is enigszins overtollig en niet op zijn plaats, anders is er weinig muzikale keuze.

Arizona bug-stuurprogramma

Arizona Derby is een dwaze titel, te kitsch om waar te zijn, maar ook buggy en onvolledig gezien de afwezigheid van de online en de paar beschikbare circuits, en omgeven door deze sfeer van clandestiene races die hem op geen enkele manier al van zijn past . Om dan te zien dat de realisatie er niet eens over praat. De titel in kwestie wordt zwaar gehavend door verschillende soorten bugs: van audiobestanden waarvoor, bijvoorbeeld, gepauzeerd, het geluid van het voertuig in een lus op de achtergrond blijft, tot de eerder geziene grafische afbeeldingen, zonder dan te praten over het feit dat ze niet in staat zijn om de geluid zoals in menu gepauzeerd. Geboren als een Motorstorm of een Mxgp met GMO-monstertrucks, maar uiteindelijk is het de parodie op zichzelf. Het resultaat is een niet-overeenkomende titel en slecht geoptimaliseerd met gevonden gedwongen eindigt in zichzelf.

Yahoo..Ga alleen!
Yahoo..Wees alleen!

Mulder en Scully FBI

En als laatste, maar niet de minste, laten we de mysterieuze en onpraktische wijzingen op de knoppen niet vergeten bij het kopen van het voertuig (in de koopauto) en vooral in het leveringsgedeelte wanneer u alle benodigdheden uit de loot-boxes kiest. We hopen dat de bugs zo snel mogelijk worden opgelost, vooral voor de eigenaren, het is niet aan ons om te zeggen of ze met weinig of niet zijn, we kiezen voor de eerste, met verschillende en mogelijke updates.

Een rampenfilm van de joypad: kitsch, ijzig en saai.

Een titel zonder ziel, zonder lof, koud en dat brengt geen enkele emotie over van spitse wielen. Het lijkt op een smartphonegame en niet op een console of een pc, in feite lijkt het een soort micromachine te besturen die is ingesloten in een zeepbel die halverwege de wereld draait, ook getroffen door de flits van een disco. Dwaze en smakeloze opties zoals het effect van water op de wielen zien (in het menu!) Zijn op zijn zachtst gezegd discutabel, misschien heeft alleen de off-road van de voertuigschokken mechanisch een verklaring.

Aan het einde van de beurs is er niet veel water en modder
Aan het einde van de beurs is er weinig water en modder

De legende van Al, John en Arizona Driver.

Eervolle vermelding eindelijk voor de namen van de tegengestelde bots, spelers als Romano "The Serpente" Geprezen blijven zeker niet onopgemerkt (vermijd Soprano of Mafia 2 gewoon!). Ze lijken te komen van een spin-off van The Good Fellas, een kleine noot van kleur in deze modderige context. In alle opzichten.

De goede nitros