Rockstar aangekondigd dat het delaatste update voor Red Dead Online, de versie multiplayer online di Red Dead Redemption 2. Ondanks de talrijke nieuwe inhoud van de bovengenoemde update, blijft dit online segment echter bestaan nog steeds in bètafase.

Deze nieuwe update voegt er een toe nieuwe modus Return of Accounts-oproep Scorribanda. Deze modus ziet twee teams geconfronteerd met elkaar in een soort uitdaging, om verzamel benodigdheden vanaf dezelfde plaats. Ultiem doel: rust de respectievelijke bases uit. Je kunt ook de basis van je vijand binnensluipen om zijn voorraden te stelen. In deze laatste situatie kunnen de andere spelers je natuurlijk duidelijker identificeren, daarom is het beter om een ​​of meer vrienden mee te nemen als dekvuur.

Bovendien kunt u met deze nieuwste update nieuwe cosmetische artikelen beschikbaar hebben. Kledingstukken zoals: de Owanjila-hoed, jasje Porter en de meest Concho-broek. Ook tot 15 april, alle 40 level-jassen, holsters, laarzen e Guanti Sono voor iedereen beschikbaar spelers ongeacht behaalde rang. Zelfs de paarden: turcomanni, Fox Trotter del Missouri en die Arab. Vanaf nu zijn ze voor iedereen beschikbaar, zelfs voor onder van de noodlottige level 40. Verder: de Onstabiel dynamietde Brandstapel Palletonide Enkele explosieve ballende Explosieve cartridges Express en Explosieve pijlen kan zelfs worden gebruikt als u aan bent onder del level 60.

We herinneren je dat Red Dead Online, het online multiplayer-segment van Red Dead Redemption 2 is beschikbaar (Hoewel nog in beta-fase) van 27 november 2018. Het complete spel in plaats daarvan kwam het als laatste 26 oktober. De Rockstar-titel is momenteel alleen beschikbaar op Ps4 e Xbox One.