Al een tijdje epic Games heeft Il Quartiere geïntroduceerd in Fortnite, waarin spelers de mogelijkheid hebben om de locaties te creëren waar ze de voorkeur aan geven. We hebben zoveel creaties gezien, van de meest fantasierijke en feestelijke tot de meest "realistische", maar er zijn ook mensen die iets hebben gereproduceerd dat de community en de Epic Games zelf niet leuk vonden.

de gebruiker FuryLeaks hij had inderdaad een huis gemaakt genaamd Mysterious Mansion, met een kamer die de scène van een zelfmoord: een strop die van het plafond naar beneden komt en een gekantelde stoel laten echt weinig ruimte voor verbeeldingskracht.

Epic-Games-Fortnite-POV

Na zoveel rapporten ontvangen door de verschillende spelers, uiteindelijk nam Epic Games contact op met FuryLeaks om hem op de hoogte te stellen van het feit annulering van zijn creatie:

We hebben je buurt moeten verwijderen, we hebben de zelfmoordscene niet opgemerkt en het is iets dat we ons niet kunnen veroorloven bij The Block of bij de inhoud die Epic Games aanbiedt. Houd dit in gedachten bij toekomstige werkzaamheden.

La società met Fortnite hij besloot daarom om "censureren"Deze scène brengt terug naar een macabere scène van de dood. Klinkt dit logisch gezien het grafische aspect van het spel, waarbij je uiteindelijk je tegenstanders moet doden?