De aankondiging werd vandaag gedaan door NIS America: Utawarerumono: ZAN zal dit najaar beschikbaar zijn voor PlayStation 4 op de westerse markt. Fans van het genre en de saga zullen eindelijk kunnen genieten van deze titel, die momenteel alleen in Japan verkrijgbaar is.

Over het verhaal:
Utawarerumono: ZAN, boordevol beat'em up, is een herhaling van het verhaal van Haku, een man zonder herinneringen, en van het grote conflict dat het land dat hij thuis noemt, opeet. Beheers de legendarische helden van 12 uit de wereld van Utawarerumono en gebruik hun unieke sterke punten en vaardigheden om hordes vijanden te verslaan in hevige melee-gevechten. Ga op dynamische slagvelden, ontketenen verwoestende speciale bewegingen en ervaar een groot oorlogsverhaal.

Belangrijkste kenmerken:
De opkomst van Heroes - Naast 12 speelbare personages, elk met hun eigen mogelijkheden.
Verzamel je leger - Online multiplayer voor maximaal 4-spelers om massa's vijanden te verslaan.
Herleef een legende - Dit oorlogsverhaal komt tot leven met fantastische tussenfilmpjes

Dit is de trailer: