Nvidia officieel de eerste set vrijgegeven bestuurder waarmee je de ray tracing zelfs met tabbladen niet RTX, namelijk die behorend tot de serie GTX 10 ed 11. Maar niet voor iedereen die deel uitmaakt van deze familie van GPU betekent alleen voor de meesten van degenen met Pascal-technologie. In dit geval verwijzen we naar de formulieren die gaan 1060 (Van 6gb) naar Titan XP. Inclusief de 1160de 1160 TI (onlangs vrijgegeven) en de Volta.

Nvidia verklaart dat ondanks dit, deze kaarten zal het kunnen verwerken Ray tracing (in games waar dergelijke technologie beschikbaar is), echter, netto van een lage gemiddelde framerate. De Vantaggio in termen van prestaties van de GPU RTX het zijn andere dingen (uiteraard) en dit dankzij de cursus kern RT opgedragen aan hen.

De chauffeurs, versie 425.31, Zijn nu beschikbaar voor de download. Ze bieden ook de ondersteunen voor Anno 1800.