epic Games blijft praten over zichzelf en zijn winkel. CEO Tim Sweeney heeft dat onlangs aangekondigd "Epic is niet van plan forumtitels van derden te hosten".

Een belangrijke positie die veel discussie zal opleveren. De pasgeboren winkel heeft lang in de ogen van de storm gestaan ​​voor het verkrijgen van verschillende belangrijke titels als exclusieve tijdsbestekken, waarvan de laatste de langverwachte Borderlands 3, wat de woede opwekt van pc-gebruikers die geen fragmentatie van titels op andere platforms dan willen Stoom. En het ontbreken van discussiefora voor discussies, in plaats daarvan aanwezig Stoom, is een van de belangrijkste kritieken van deEpic Games winkel.

Echter, Sweeney ook aangemoedigd "Ontwikkelaars die onafhankelijke gameforums zoals Reddit koppelen aan hun gamepagina's". We kunnen veronderstellen dat Epic inziet Reddit een bron van informatie en discussie die in opkomst is en potentieel effectiever is dan winkelforums, en daarom niet de moeite waard is om mee te concurreren. We zullen zien of deze zet effectief zal zijn en of het publiek op tijd zal slagen om de nieuwe tegenstander van te accepteren Stoom.