Officiële release van 3 hoofdstuk van de sage van Borderlands, fans zijn op zoek gegaan naar andere titelinformatie. de grootte van de gamekaart lijkt een van de aspecten te zijn die de nieuwsgierigheid van de gemeenschap ondermijnen. Het personeel van Gearbox Software zelf wilde een redelijk nauwkeurig en bevredigend antwoord geven.

Reageren op een tweet van een fan, Randy Pitchford verklaard dat de locaties zullen zijn erg gevarieerd, sommige groter dan de vorige, andere kleiner, maar over het algemeen de kaart van Borderlands 3 zal veel uitgebreider zijn dan die van de vorige hoofdstukken.

Reeds vanuit de trailer was de variëteit van de gamewereld in de ogen van de fans gesprongen, nu moeten we gewoon wachten op de release van de game verwacht op PC, Playstation 4 e Xbox One il September 13.