Ondanks het succes van critici en het publiek, God of War zal niet hebben DLC of uitbreidingen van soorten, of dit wordt tenminste vermeld Cory Barlog in een Tweet.

In scherp contrast met de huidige markt, is de "blockbuster"Van Sony PlayStation 4 in tegenstelling tot wat werd gedacht in de afgelopen maanden zullen geen aanvullende inhoud van welke aard dan ook ontvangen. Het feit dat Santa Monica Studios is teruggevallen door geen aandelen toe te voegen vanwege louter economisch belang, het is een goed voorteken voor de toekomst van IP.

De enige aanvullende inhoud die we zullen ontvangen, bestaat uit een dynamisch thema voor jou Dashboard en avatar, regali die u volledig zult ontvangen gratis dal 17 april. Hier kunt u direct vanuit de blog PlayStation om te zien hoe Kerstman Monica studio wilde hun fans bedanken tijdens de eerste verjaardag di God of War.

Kratos is Kratos, en er is geen sprake van.

Cory heeft een aantal interventies op het internet afgesloten met een grapje over de exclusiviteit van de volgende God of War Epic Store er echter op wijzend dat hij met veel plezier aan a zou werken DLC voor het beroemde IP maar het project zou te ambitieus zijn gebleken om de oorspronkelijke titel aan te vullen.

En wat denk jij? Je zou er de voorkeur aan gegeven hebben om verder te spelen als Kratos?