Uiteindelijk komt het in Europa aan Playstation 4 e Nintendo Switch, Super Neptunia ™ RPG, spin off van de saga Hyperdimenion Neptunia. 

Ontwikkeld door de Canadese studie Ambachtsman, deze game geeft leven aan de karakters van de serie Neptunia ™ op een geheel nieuwe manier in 2D. Elk personage werd met de hand getekend door Tsunako, de kunstenaar achter de serie, vervolgens geanimeerd door computermagie om een ​​wereld te creëren die op mysterieuze wijze is getransformeerd van 3D naar 2D. Ontdek side-scrolling kerkers en duik in buitengewone turn-based gevechten!

geschiedenis

heroïne Neptunus, ontwaakt in een vertrouwde wereld, alleen zijn naam onthouden. Met de hulp van een mysterieus meisje genaamd Chromeen drie andere bekende gezichten in de serie Neptunia ™, Neptunus begint aan een reis naar de mysterieuze dimensie om te proberen zijn geheugen te herstellen. De groep negeert echter dat een mysterieuze vijand de 2D-wereld terug wil brengen. zullen Neptunus en haar vrienden om de wereld en 3D-spellen te redden, of zullen ze voor altijd in twee dimensies worden afgevlakt?

Belangrijkste kenmerken

  • Een nieuwe jij in 2D - Je favoriete godinnen gaan van drie maten naar twee! Artisan Studios e Compile Heart presenteren met trots nieuwe, nieuwe 2D-achtergronden en nieuwe handgetekende animaties in deze side-scrolling-RPG! met Artisan Studios e Tsuanko die samenwerken om nieuwe achtergronden en personages te creëren, fans van de serie en nieuwkomers kunnen zien Gamindustri in een nieuw perspectief 2D.
  • Personaliseer je team - Met vier Godinnen om te gebruiken tijdens gevechten, kunnen spelers hun formatie veranderen en verwoestende combo's loslaten. Afhankelijk van de Goddess die de groep leidt, kunnen spelers aanvallen van vier verschillende formaties plannen: Strike, Magic, Support e Genezen!
  • Break Attack! - Stel je strategie in om de special te scoren Break Attack, handig om ervoor te zorgen dat je wint! Verwijs naar de transformatie-mogelijkheid van de Godin: ze zullen extra bonussen krijgen om hun aanvallen te upgraden en zo elke vijand te verwoesten!
  • Abilità - Upgrade je Godinnen met vaardigheden die je kunt ontgrendelen met wapens, uitrusting of accessoires! Wijs strategisch vaardigheden toe en reorganiseer voor elke strijd.

Super Neptunia ™ RPG het werd deze zomer aangekondigd, maar we hebben nog geen specifieke datum, dus we zullen opnieuw moeten wachten om precies te weten wanneer we het in onze handen kunnen hebben.