Avengers Endgame is nog niet uitgebracht in onze kamers en is al een film van record. Helaas zijn we hier niet om het succes te bespreken dat is bereikt vóór de release van de film, inderdaad, we willen voorkomen dat je in spoilers terechtkomt.

Helaas is geen enkele media onaanvaardbaar voor de pest van spoilers en zelfs Avengers Endgame is er het slachtoffer van geworden. De finale van de superheldenfilm die op 26 april in Amerikaanse theaters is uitgebracht, is in het net gelekt, dit betekent dat je voorzichtig moet zijn tijdens het bladeren door de verschillende sociale netwerken. Ons advies is om blokkeer tijdelijk de verschillende tags of groepen dat kan terug leiden naar berichten die de spoiler bevatten.

Eindspel zal het hoogtepunt zijn van deze 10-jaren van MCU (Marvel Cinematic Universe) begon met de eerste Iron man. De theatrale release van de film markeert het einde van de 3-fase van de MCU, terwijl de 4-fase begint na de release van Spider-man: Far From Home.

Avengers Endgame wordt verwacht in de Italiaanse bioscopen voor de 24 april waar we het einde van de strijd tussen de overblijfselen van de sterkste helden op aarde tegen de gekke titan Thanos konden zien. Ongelooflijk zoals het is spoiler kwam niet uit acteurs zoals Murk Ruffalo o Tom Holland, beroemd om het verspreiden van informatie over de films van hier zijn deel.